We creëren van A tot Z exclusieve collecties van hoogwaardige modeartikelen en tableware. Ontwerpen op maat zit in ons DNA, onderscheidt ons van de rest en vormt onze sterkte.

In onze ontwerpstudio werken we volledig op maat gemaakte collecties uit in nauwe samenwerking met de stylingbureaus van de grote merken waarmee we bevoorrechte banden onderhouden.

Door samen aan die collecties te werken kunnen we profiteren van de kennis van die designers en doordringen tot hun universum om de geest van het merk te vertalen naar onze creaties zodat die perfect aansluiten bij het merkimago. In de ontwerpfase wenden we al onze kennis en ervaring met verkoop, marketing en de verwachtingen van de consumenten aan om luxemerken toegankelijk te maken voor het grote publiek.

Ergonomisch onderzoek en de keuze van de juiste materialen staan centraal in dat ‘ontwerpen op maat’. Die stappen zijn onze passie, want wij zijn pas in ons element wanneer we praktischere en gebruiksvriendelijkere producten kunnen creëren… En zelfs producten die nog niet bestonden!