• Fashion

  Collectie

 • Tableware

  Productdesign

 • Marketing

  Distributie

 • Innovatie

  Producten

Promeco

Een ervaren partner

Promeco NV staat voor een innovatief en dynamisch bedrijf die al sinds 1995 expertise heeft in de A tot Z uitwerking van kwalitatieve collecties voor zowel huismerken als hoogstaande merken onder licentie.

Sterke merken, eigen research & NOOIT STILSTAAN

De merken focussen op productcategorieën als kookgerei (Qulinart by Brandt en Sauter), keuken- en tafelgerei (Sabatier, Purewood en Sanodegusto), interieur (CXL by Christian Lacroix, Cacharel, Chevignon) en fashion (Lamarthe, 30seven).

Een intern team van experten wordt aangevuld door sterke en vertrouwde nationale en internationale partners. Hierdoor wordt een kwalitatieve globale aanpak van collecties gegarandeerd van idee tot uitwerking: ontwikkelen van nieuwe concepten, sourcen van de gepaste leveranciers, marketing, verkoop en logistieke opvolging naar de klant.

Promeco NV is voornamelijk een e-commerce gedreven bedrijf, waarbij de producten uit de vele collecties aangeboden worden aan de nationale en internationale online consument. Dit gebeurt via zowel eigen online verkoopplatformen als de aanwezigheid op de grootste internationale verkoopplatformen. Daarbovenop wordt er ook met een uitgebreid netwerk aan retailers samengewerkt om de offline consument te bereiken.

De innovatieve visie zorgt voor een dagelijkse drijfveer om verbetering en vernieuwing teweeg te brengen. Promeco gaat in op de trends van vandaag en anticipeert of implementeert zelf de trends van morgen, om zo op een dynamische manier mee te evolueren met de steeds verder ontwikkelende markt.

Our projects