We zijn niet alleen gespecialiseerd in getrouwheidsacties voor de detailhandel, maar we zijn bovenal ontwerpers van op maat gemaakte collecties keukengerei en tableware.

Onze sterkte steunt op het feit dat we volledig op maat gemaakte productgamma’s van A tot Z uitwerken in samenwerking met designers en gerenommeerde chefs.

We beschikken daarvoor over een eigen ontwerpstudio waar we onze collecties uitwerken samen met de merken waarvoor we ze ontwerpen.

Door onze gamma’s te creëren in samenwerking met de grote namen uit de gastronomie, kunnen we gebruik maken van hun kennis om meer praktische, meer gebruiksvriendelijke en meer krachtige producten te ontwikkelen: samen staan we in voor innoverend tableware.

We besteden bijzondere aandacht aan ergonomisch onderzoek, maar ook aan de keuze van de juiste materialen, texturen en kleuren, zodat we omvattende collecties keukengerei en tableware kunnen creëren.

De kwaliteit van onze producten en hun ecologische impact staan daarbij centraal. We werken met hoogstaande, duurzame materialen en milieuvriendelijke oplossingen.

Op onze producten geldt een garantie van minstens tien jaar: dat alleen al bewijst de degelijkheid en kwaliteit waar we zo fier op zijn.