Ontwerpen op maat zit in ons DNA: in samenwerking met de stylingbureaus van grote internationale merken ontwerpen we volledig op maat gemaakte exclusieve modeproducten van A tot Z.

Onze stylingbureaus werken daarvoor nauw samen met de grote namen uit de modewereld zoals Christian Lacroix, Jean-Louis Scherrer en Lamarthe.

Samen met die merken onderhouden we een bevoorrechte band die het ons mogelijk maakt hun visie in onze gamma’s te integreren. Nog dankzij die wederzijdse uitwisseling kunnen we helemaal opgaan in het universum van die merken om alle essentiële aspecten ervan tot uiting te laten komen in onze creaties.

Met respect voor het merkimago gaan we uit van hun kennis van de verkoop, verpakking en verwachtingen van hun klanten om de ontwerpfase vorm te geven. Samen maken we luxemerken toegankelijk voor het grote publiek.

Iedere stap in het ontwerpproces, van productie tot promotie, ademt passie. Zij houdt onze teams samen en vertaalt zich in een doorgedreven oog voor detail en afwerking, liefde voor hoogstaande materialen en een uitgebreide vakkennis.

Daarom ontwikkelen we productgamma’s voor de grote namen uit de wereld van het luxetextiel …