A TOT Z UITWERKING VAN HOOGSTAANDE COLLECTIES

We creëren van A tot Z exclusieve collecties van hoogwaardige modeartikelen en tableware. Ontwerpen op maat zit in ons DNA, onderscheidt ons van de rest en vormt onze sterkte.

In onze ontwerpstudio werken we volledig op maat gemaakte collecties uit in nauwe samenwerking met de stylingbureaus van de grote merken waarmee we bevoorrechte banden onderhouden.

Door samen aan die collecties te werken kunnen we profiteren van de kennis van die designers en doordringen tot hun universum om de geest van het merk te vertalen naar onze creaties zodat die perfect aansluiten bij het merkimago. In de ontwerpfase wenden we al onze kennis en ervaring met verkoop, marketing en de verwachtingen van de consumenten aan om luxemerken toegankelijk te maken voor het grote publiek.

Ergonomisch onderzoek en de keuze van de juiste materialen staan centraal in dat ‘ontwerpen op maat’. Die stappen zijn onze passie, want wij zijn pas in ons element wanneer we praktischere en gebruiksvriendelijkere producten kunnen creëren… En zelfs producten die nog niet bestonden!


MARKETING

Naast de A tot Z uitwerking van hoogstaande collecties, heeft Promeco NV een expertise in het opzetten en uitvoeren van volwaardige lanceringscampagnes.

Niettegenstaande dat Promeco NV een verscheidenheid aan merken uit verschillende productcategorieën heeft, krijgt elk individueel merk een eigen DNA die nauwkeurig opgevolgd wordt.

Een strategisch actieplan wordt aangemaakt en uitgevoerd om zo keer op keer
sterke en succesvolle merken op de kaart te zetten, en dit op nationale en internationale basis.

Na de afwerking van nieuwe collecties ligt de focus op het vindingrijk in beeld brengen van de exclusieve producten via voortreffelijke fotografie en videografie.

Een grafisch team staat paraat voor de uitwerking van gepersonaliseerde presentaties en catalogen ter ondersteuning van ons salesteam.

Het drukwerk en point-of-sale materiaal ter ondersteuning van de verkoop bij distributie- & retail partners wordt binnenshuis opgemaakt, uitgewerkt en aangeleverd.

De focus op e-commerce vergt de ontwikkeling van op maat gemaakte websites, waarbij het design tot in de puntjes overeenstemt met het imago van de individuele merken.

De content creatie gebeurt op unieke wijze, aangezien elk merk een eigen tone-of-voice heeft om de doelgroep te bereiken. Deze wordt nauwlettend aangehouden op de verschillende communicatiekanalen, gaande van online advertising tot de verschillende sociale media kanalen.

Een gespecialiseerd digital marketing team zorgt ervoor dat bestaande en potentiële klanten in aanraking komen met de producten van alle merken, om zo merkbekendheid en verkoop te stimuleren.

Klantenloyaliteit creëren is waar Promeco NV naar streeft: de klantendienst staat altijd paraat om de nationale en internationale klanten van elk merk te woord te staan en te begeleiden.