Wij bij Promeco zijn pas helemaal in ons element als we producten kunnen creëren die nog niet bestaan. Het is onze passie om na te denken over de ergonomie en het ontwerp van het product en we worden gedreven door het idee dat we iets kunnen creëren dat nieuwe werelden opent voor de gebruiker.

Onze thuisbasis West-Vlaanderen staat bekend voor zijn ondernemingszin en vormt een inspiratiebron en drijfveer voor het ontwerpproces en onze vernieuwingsdrang.

Met tal van innoverende concepten op ons actief ontwikkelden we héél wat exclusieve producten binnenin diverse domeinen: textiel, decoratie, tableware en keukengerei,… . Dit deden en doen we voor bekende brands, waarbij we instaan voor de complete productlancering in uitéénlopende marktsegmenten. Een benadering waarbij strategische marketing en technologie hand-in-hand samengaan.

Novaheat®-technologie
Een van onze grootste successen is de lancering van de Novaheat®-technologie, met zijn elektrisch verwarmde kledinggamma “37”.

Tempcontrol®-technologie
Na een hele reeks onderzoeks- en ontwikkelingsfasen kunnen we nu met trots onze eigen gepatenteerde technologie voorstellen: Tempcontrol®. Die innovatieve technologie biedt de gebruikers de kans om vaatwerk en keukengerei lang op een constante temperatuur te houden.

Ontdek Tempcontrol:
Innovatieve verwarm- en koeltechnologie: deze bestaat uit een materiaal dat warmte of koude vasthoudt, dat in servies & kookgerei geïntegreerd kan worden.
https://www.tempcontrol.com/nl

“Een innovatie die een wereldwijde revolutie zal ontketenen in de manier waarop eten klaargemaakt en opgediend wordt!”

Sanodegusto, powered by Tempcontrol®
De integratie van deze technologie in porselein en andere creaties. Sanodegusto brengt een riante range aan producten gericht naar specifieke & vooral diverse culinaire marktsegmenten.

Ontdek Sanodgusto:
Een high-end merk binnenin dinnerware en tableware, voorzien van de geïntegreerde Tempcontrol® technologie. Het aanbod omvat diverse collecties en stijlen waarvan design en functionaliteit een belangrijk onderdeel zijn. Sanodegusto is dan ook uniek! Daar zij de enige in de wereld zijn die deze geïntegreerde verwarm- en koeltechnologie van Tempcontrol® aanbieden.
www.sanodegusto.com

“De perfecte temperatuur, ook na 30 minuten”

Sanodegusto - tafelgerei en kookgerei - borden warm en koud